Merken

Als onze merken zijn volledig dierproefvrij.

KEVIN MURPHY, SKINCARE FOR YOUR HAIR

MERKEN kevin murphyKevin Murphy is van oorsprong een Australische haarstylist die alle jarenlang werkt in mode-, beauty- en filmland. Hij heeft ook voor alle grote internationale bladen gewerkt zoals Vogue, Harper’s Bazaar en Marie Claire. Volgens Vogue was het Kevin Murphy die de beach hair look uitvond.

De producten van Kevin Murphy bevatten duurzame ingrediënten zoals essentiële oliën, vitamines en natuurlijke anti-oxidanten en plantenextracten. De producten zijn verder vrij van sulfaat en parabenen en alle verpakkingen zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Zijn producten worden door PETA zelfs benoemd tot  ‘Cruelty Free’ op de lijst van dierproefvrije haarproducten. Kijk ook eens op lovekevinmurphy.com

EVO

Saving ordinary humans from themselves 

EVO is een innovatieve, professionele haar en beauty producten fabrikant met individualiteit en integriteit; een fabrikant die de waarheid spreekt!
Geboren uit de wens om een exclusieve professionele (kappers) productenlijn te produceren (en niet te verkopen als het antwoord op het leven)
evo® steps outside the normal realm of truth-stretching invention in a wake up and smell the coffee crusade of twisted honesty”- om mensen aan het denken te zetten. Vandaar ook de slogan, “saving ordinary humans from themselves”

ELLIS FAAS, ONLY TESTED ON SUPERMODELS

MERKEN ellis faasIn 2009 lanceerde de wereldberoemde make-up artist Ellis Faas haar eigen Make Up Line die ook haar eigen naam draagt, Ellis Faas Cosmetics. Met de kennis uit het vak vervaardigde ze nieuwe texturen, de collectie bestaat uit lichte foundations tot zachte oogschaduws ontwikkeld voor alle huidtypen. Van de kleur van een sproetje tot het pure rood dat door onze aderen stroomt, de ELLIS FAAS Human Colours collective kijkt naar het menselijk pallet als inspiratie. De kleuren die van nature in ons lichaam bestaand zijn complex en rijk, maar ook universeel en worden gedeeld door ons allemaal. Gebaseerd op dit brede spectrum complementeerd ELLIS FAAS Human Colours all verschillende huidtypen. Wanneer het komt op het er het beste uit zien, hoe praktisch is het dan om dit te bewerkstelligen door te werken met kleuren die al in ons allemaal bestaan. The ELLIS FAAS Human Colours inspireren om op ontdekking te gaan: het maakt niet uit welk huidstype, leeftijd of stijl, met ELLIS FAAS kan een vrouw haar eigen look creëren met subtiele tonen of met dramatische flair met kleuren die iedereen complementeert.

EVO – FABULOSO PRO

Kleurvervaging? De oplossing is Fabuloso pro van Evo!

Na een professionele kleurbehandeling in de salon houdt je zelf je kleur bij met een afgestemde kleurconditioner voor thuis!
Fabuloso is een gepigmenteerde kleurconditioner waarmee we elke kleur kunnen maken. Denk aan rood, chocolade, pastel en violet tinten. Fabuloso Pro is ammonia vrij, peroxide vrij, zacht voor haar en hoofdhuid.

De conditioner kan je op verschillende manieren gebruiken:

  • als toner over highlights heen om de kleur interessanter te maken
  • als je voor een korte periode een kleur uit wilt proberen
  • om jouw kleur op te frissen of om kleur intenser te maken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

© 2019 VanDongen.
Oudestraat 182 - 8261 CW Kampen - 038 3332137 KvK: 5082621