Haarstudio

Haasten, rennen, vliegen; tegenwoordig kennen wij dit allemaal. Even de tijd voor jezelf nemen wordt steeds lastiger. Als je bij VANDONGEN. binnenstapt ervaar je direct de sfeer van passie, creativiteit en inspiratie en besef je dat dit moment even helemaal van jou is.

De hairstylisten bij VANDONGEN. zijn stuk voor stuk artiesten die door trainingen en eigen creativiteit precies weten hoe een kapsel gecreëerd moet worden om tot het perfecte houdbare resultaat te komen wat bij jou past.

Allereerst krijg je op de stoel bij je stylist advies op maat. Vervolgens word je gewassen met ‘high end’ producten van de fashion merken KEVIN MURPHY en EVO die speciaal geselecteerd worden voor jou. Eenmaal terug op de stoel bij je stylist krijg jij het kapsel wat jou uniek maakt.  Je krijgt een professioneel advies hoe je je haar kan stylen en welke producten voor jou de beste zijn.

De kleurspecialisten bij VANDONGEN. zijn technisch sterk onderlegd door cursussen en trainingen bij de beste merken. Met de ppd vrije haarverf van “COLOR.ME” op basis van honing creëren zij een houdbare mooie kleur die perfect bij je past. Je haar blijft een natuurlijke uitstraling houden ondanks de kleurverandering. Grijs wordt ingekleurd maar behoud het “multi tone” effect waardoor het haar daarna minder zichtbaar uitgroeit. Een geblondeerde kleur behoudt haar glans en levendigheid. Ga je liever voor glans en luxe zonder je haar op te lichten; dan is GLOSS perfect voor jou.

Om je look af te maken is er bij VANDONGEN. het Nederlandse make-up merk Ellis Faas. Met o.a. een foundation die jouw huid perfect dekt met een super mooi en natuurlijk resultaat. Simone van Dongen is professioneel make-up artiest en kan jou voorzien van de mooiste make-up en perfecte tips.

Je hebt samen met de artiesten van VANDONGEN. ontdekt wat jij wilt uitstralen, je bent de beste versie van jezelf.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

© 2019 VanDongen.
Oudestraat 182 - 8261 CW Kampen - 038 3332137 KvK: 5082621