Academie

Een grote passie van Marc van Dongen is het aanleren van het vak aan gedreven, creatieve mensen. Hij geeft een master training voor hairstylisten die van de kappersschool af komen en meer verdieping willen. Ook kun je bij hem terecht als je je wilt omscholen tot meester in het herenvak.

Door deze trainingen te geven creëren wij direct een platform voor talenten, die wij eventueel zelf in kunnen gaan zetten in de salon of kunnen aanbevelen aan collega kapsalons.

Cursussen en trainingen op maat voor stylisten die streven naar perfectie.

MODULE BASIC CUTS MEN

Een carrière switch of level-up?

Je leert bij deze training de basics van het herenvak. In 20 weken tijd op dinsdagavond kan jij leren hoe de mannen geknipt moeten worden. Ook het scheren en het stylen van de baard komt aan bod. Je krijgt tijdens je opleiding de mogelijkheid om ook op andere momenten bij ons in de salon extra te trainen op modellen.

Wil jij bekwaam worden in het vak? Dan raden wij je aan opvolgend een speciaal voor jou op maat gemaakte masterclass te volgen.

Tijdens de training zijn er maximaal 4 studenten, zodat je goed begeleid kan worden.

MASTERCLASS

Wil jij leren begrijpen wat je precies tijdens het knippen doet. Wil jij zelf leren creëren, wil jij de klant een eigen individu geven, de klant beter leren analyseren en durf jij jezelf kwetsbaar op te stellen?

Wij leren jou in een training op maat hoe je dit niveau kan bereiken. Allereerst ga je samen ontdekken wat je mist in je werk als hairstylist. Wat zijn je zwakke en sterke punten. Op welk gebied kun jij je nog perfectioneren?  De trainingen zijn gebaseerd op de technieken van Vidal Sassoon en zullen jouw wiskundig inzicht in het creëren van het kapsel naar een hoger level tillen. 1 op 1 trainingen of samen met collega’s; het behoort beide tot de mogelijkheden.

MAKE-UP ARTIST

Wil jij anderen leren opmaken zodat je dit kan toepassen in je winkel, kapsalon of schoonheidssalon? Bij Simone van Dongen kan je in teamverband of privé een op maat gemaakte training boeken voor verschillende onderdelen in make-up. Dit kan met de make-up waar je zelf mee werkt of met de producten van Ellis Faas. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

MODELLEN GEZOCHT

Wil jij tegen een gereduceerd tarief genieten van een kapsel van VAN DONGEN? Geef je dan op als model voor onze studenten!

463

Meld je aan voor de nieuwsbrief

© 2019 VanDongen.
Oudestraat 182 - 8261 CW Kampen - 038 3332137 KvK: 5082621