Workshops

Ook voor de consument is er de mogelijkheid om beter te leren omgaan met haar. Boven de salon is een speciale ruimte ingericht om in unieke sferen samen met vriendinnen, zussen, moeder of collega’s te ontdekken hoe je het beste je haar kan stylen. Ook 1 op 1 advies kan je boeken in deze ruimte. Boekingen via 0383332137 of via de mail, prijzen zijn vanaf €36.50 p.p.

1 op 1 make-up advies 60 minuten 

Met een beetje make-up kan je je gehele uitstraling flink opfrissen. Na dit uur heb jij de juiste tips gekregen zodat je thuis goed aan de slag kan gaan. €50,- (inclusief een voor jou geschikt product cadeau van Ellis Faas t.w.v. €29,-!)


Moeder/dochter moment (zussen/vriendinnen)

Samen genieten; van je innerlijk en uiterlijk. Jullie worden opgemaakt en krijgen daarbij leuke tips.

1.5 uur een middag of avond naar keuze €36.50 per persoon.

Een sweet high tea is bij te boeken a 13,50- p.p.


Vrijgezellenfeest

Deze workshop duurt 2.5-3 uur, de tijd is afhankelijk van de bijgeboekte extra’s.

De aanstaande bruid wordt de helft van haar gezicht stap voor stap opgemaakt, na elke stap wordt door ieder de make-up aangebracht en de bruid kan de andere helft van haar gezicht opmaken. Die middag leer je de perfecte make-up zetten voor de aanstaande bruiloft; passend bij je persoonlijkheid en outfit! Maar de tips&tricks over het opmaken kan je ook elke gewone dag weer toepassen. De producten die gebruikt worden zijn van het luxe merk Ellis Faas. Zelfs als je huid meestal gevoelig is voor make-up is het bijna zeker dat je huid dit merk wel heel goed kan hebben.

Hieronder staan de verschillende keuzes voor hoe je deze workshops kan beleven.

De prijzen zijn per persoon op basis van minimaal 8 personen per workshop.

Meer of minder personen kan ook; vraag er gerust naar via de mail!

High-end

Een tafel gedekt met luxe zoetigheden, we starten met een proost op de aanstaande bruid met een glaasje bubbels. Verder te gebruiken; 2x p.p. koffie of luxe thee. Twee flessen bubbels en 3 liter karaffen sap staan op tafel. De karaffen water mogen onbeperkt worden bijgevuld. €42,50-

Sweet&tea

Een tafel gedekt met zoete lekkernijen. Heerlijk genieten van de speciale theeën en steeds weer een nieuwe smaak uitproberen. 2 karaffen water mogen onbeperkt worden bijgevuld. €32.50,-

Basic

Bij de deze workshop krijg je 2x koffie of thee met wat lekkers. 2 karaffen water mogen onbeperkt worden bijgevuld. €25,-

 

Extra opties

Haarstyling tips;

Aansluitend aan de make-up workshop kan de aanwezigheid van een hairstylist bij geboekt worden. Hij geeft met gebruik van een ‘dollhead’ tips over hoe je op een simpele manier je haar kan opsteken of stylen als gast van de aanstaande bruiloft.  (op basis van beschikbaarheid) extra €75 (60 minuten)

Op de foto;

Na je workshop op de foto met zijn allen?

Een fotograaf kan bijgeboekt worden om foto’s van jullie allen te maken. (op basis van beschikbaarheid) extra €75,- (inclusief foto’s via wetransfer)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

© 2019 VanDongen.
Oudestraat 182 - 8261 CW Kampen - 038 3332137 KvK: 5082621